Γαϊτανάκη Έστερ

Υποψηφια Δημ. Συμβουλος

ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΈΣΤΕΡ του Δημητρίου

Γεννήθηκε το 1989 στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι κάτοικος Σητείας.

Αποφοίτησε το 2007 από το Γενικό Λύκειο Σητείας και σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο της Κολωνίας Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία. Επιπλέον, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών ειδίκευσης από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Από το 2011 μέχρι και σήμερα εργάζεται στον τομέα της εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα – πέρα από την συνεχή κατάρτιση – δραστηριοποιείται ως μέλος στην τοπική επιτροπή καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας έχοντας συνδιοργανώσει διάφορες δράσεις στην Σητεία (προσφορά χριστουγεννιάτικου ροφήματος στον Τεχνοχώρο με στόχο την ενίσχυση του ειδικού σχολείου Σητείας, φεστιβάλ γερμανόφωνου κινηματογράφου στο Πολύκεντρο «Μελίνα Μερκούρη», εκπαιδευτική εκδρομή στο Βερολίνο). 

Διακρίνεται για τα βραβεία και τις υποτροφίες που έχει λάβει στα μαθητικά και φοιτητικά της χρόνια, όπως επίσης και για τις διαλέξεις, τις οποίες έχει κάνει η ίδια ως εισηγήτρια (στο 5ο εκπαιδευτικό συνέδριο που διοργανώθηκε από το ιδιωτικό σχολείο «Ελληνογερμανική Αγωγή» το 2013 στην Αθήνα και στο επιμορφωτικό και ενημερωτικό σεμινάριο καθηγητών γερμανικής γλώσσας που διεξήχθη από το ινστιτούτο Γκαίτε τo 2015 στην Αθήνα).