Φίλες και φίλοι,

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, παρακολουθώ και εγώ όπως όλοι, την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας και δεν σας κρύβω ότι βλέπω ένα Δήμο με αναξιοποίητα συγκριτικά πλεονεκτήματα να μένει πίσω.

Ο Δήμος Σητείας, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι ένας Δήμος πρωτοπόρος, φιλικός προς τον Δημότη και φιλόξενος προς όλους. Γι΄ αυτό, χρειάζεται αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και ανάπτυξη σύγχρονων υποδομών. Πάνω απ’ όλα όμως χρειάζεται διαφορετικό τρόπο διαχείρισης, από ανθρώπους με διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων.

Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους όπως ο Νίκος Καραμανωλάκης, που έχει αποδείξει στην μέχρι τώρα πορεία του ότι διακρίνεται από την διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, την οξυδέρκεια πνεύματος και την σεμνότητα του χαρακτήρα του. Είναι ο άνθρωπος που όρθωσε το ανάστημά του απέναντι σε αποφάσεις αντίθετες προς το κοινό συμφέρον και σήμερα είναι αυτός που  εμπνέει ανθρώπους με ιδανικά, αξίες και διάθεση κοινωνικής προσφοράς.

Ο Νίκος, εμπνέει και ενώνει πολίτες στον συνδυασμό «Μαζί στο Αύριο» και είναι τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσά τους. Έτσι λοιπόν, αποδέχομαι την πρόσκληση που μου απεύθυνε και περνάω από το πλαίσιο της ανέξοδης κριτικής, στην ενεργή συμμετοχή και προσφορά στα κοινά.

Σας καλώ όλους Μαζί στο Αύριο, να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου και τον υποψήφιο Δήμαρχο Σητείας Νίκο Καραμανωλάκη, για να μην χάσουμε καμία άλλη ευκαιρία για τη Σητεία. Για να έχουμε εμείς και τα παιδιά μας, το μέλλον που μας αξίζει.

Γιώργος Μεταξάκης