Φίλες και φίλοι,

Μετά από πολλές δεκαετίες επαγγελματικής ενασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την αγωνία του επιχειρείν, αντιλαμβάνομαι πλήρως τη σημασία που έχει η συλλογική αναπτυξιακή πορεία ενός τόπου, στην ευημερία του καθενός ξεχωριστά.

Επίσης, είναι πλέον εύκολα αντιληπτό ότι είχαμε μία κακή διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, με αποτέλεσμα να μιλάμε για σοβαρό έλλειμμα ανάπτυξης στην περιοχή μας. Έλλειμμα που το βιώνουμε όλοι και επηρεάζει άμεσα και πρώτα απ΄ όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες (τουρισμού-εστίασης-εμπορίου-μεταποίησης) και τους αγρότες μας.

Αγωνιώ για το μέλλον αυτού του τόπου και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν το τιμόνι του Δήμου νέοι άνθρωποι, με όρεξη για δουλειά, με πάθος και μακριά από κόμματα ή προσωπικά συμφέροντα.

Παρακολουθώντας με ενδιαφέρον τα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο συνδυασμός «Μαζί στο Αύριο», έχει τα πρόσωπα με τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται. Επίσης, είμαι βέβαιη ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο μας σε αναπτυξιακή τροχιά.

Για αυτό λοιπόν, συντάσσομαι με τον συνδυασμό «Μαζί στο Αύριο» και στηρίζω την υποψηφιότητα του Νίκου Καραμανωλάκη. Σας δηλώνω την υποψηφιότητά μου και σας καλώ να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.

Βούλα Βεργαδή