Αγαπητοί Συμπολίτες:

Η συμμετοχή μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές υπερβαίνει ιδεολογικές, κομματικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες. Έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία θα στηρίξω με καθαρό λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Όντας προβληματισμένος για την συνολική εικόνα και το μέλλον της επαρχίας Σητείας αποφάσισα ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι ο μονόδρομος.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη την ανάπτυξη. Ένα αναπτυξιακό σχέδιο που θα αγκαλιάσει ολόκληρο το Δήμο, από την Κάτω Ζάκρο έως το Μακρύ Γιαλό, από τον Γούδουρα μέχρι την Λάστρο. Ένα στρατηγικό πλάνο πολυεπίπεδο, το οποίο θα καλλιεργεί θετικό κλίμα για τουριστικές επενδύσεις, για την τόνωση του πρωτογενούς τομέα και την ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής μας κληρονομιάς. Προς αυτή την κατεύθυνση θεωρώ πως πρέπει η νέα δημοτική αρχή να χαράξει πορεία. Μέσα από δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες, συνδιαλεγόμενη με την τοπική κοινωνία.

Ως εκπαιδευτικός καθημερινά πλημμυρίζομαι από παιδικά χαμόγελα. Εκείνες τις στιγμές συλλογίζομαι ότι έχουμε τεράστια ευθύνη να παραδώσουμε στη νέα γενιά ένα αύριο με προοπτικές, υπηρετώντας τον άνθρωπο και όχι ¨συμφέροντα¨.

Αυτές οι σκέψεις με φέρνουν στην ομάδα ‘‘ Μαζί στο Αύριο’’ του κ. Νίκου Καραμανωλάκη. Μία πρωτοβουλία που έχει ως αρχές της την δημοκρατία, την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια. Οδηγός μας είναι η ανιδιοτελής προσφορά στη γενέτειρά μας. Γεγονός που έμπρακτα ο Νίκος Καραμανωλάκης έχει αποδείξει από τη θέση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης την προηγούμενη τετραετία, μέσα από τους αγώνες που έδωσε σε ποικίλα θέματα.

Αυτός λοιπόν ο συνδυασμός, που μας καλεί να τον στηρίξουμε σήμερα για να βρεθούμε όλοι μαζί σε ένα ευοίωνο αύριο, αξίζει την εμπιστοσύνη μας.

Ιωάννης Γιωργουλάκης – Εκπαιδευτικός