Αγαπητοί φίλοι συνδημότες,

Με συνειδητότητα και ευθύνη ανακοινώνω τη συμμετοχή μου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Ν. Καραμανωλάκη, ευελπιστώντας να προσφέρω στον τόπο μου αυτά που πιστεύω και μπορώ σε μια περίοδο όπου η ανάγκη οδηγεί τη σκέψη μας σε μια καλύτερη ζωή, σε ένα αύριο με καλύτερες προοπτικές. Αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Καραμανωλάκη, ενός έντιμου ανθρώπου και επιστήμονα , με πολλές ευαισθησίες, με γνώσεις και όραμα για τον τόπο.

Ως πολίτης της Σητείας, ζω την καθημερινότητά της, παρατηρώ την αισθητική της εικόνα, τις καλές ή κακές αλλαγές της, αφουγκράζομαι τα προβλήματα και τις ελλείψεις της και πήρα την απόφαση να συμμετάσχω στα κοινά για τον λόγο ότι μια φωνή παραπάνω, μια ιδέα, μια σκέψη θα μπορέσει να εισακουστεί μέσα από μια δημοτική αρχή. Η προσπάθεια, ο σεβασμός στον τόπο που αγαπάμε, αλλά και η θέληση, η εργατικότητα, η επιμονή και η καλή συνεργασία όλων των μελών της παράταξής μας, θα φέρουν τον τόπο εκεί που του αξίζει .

Τα χωριά μας, δεν πρέπει να είναι παραμελημένα, τόσο από αναπτυξιακά έργα, όσο και από πολιτιστικά δρώμενα. Τα χωριά μας, πέρα του ότι είναι τα στολίδια αυτού του ευλογημένου τόπου, είναι και η πηγή ζωής του καθενός, είναι οι παραδόσεις μας, είναι η πλούσια στειακή φύση, είναι ο σεβασμός, είναι ο πολιτισμός μας. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες, στους στόχους και τον προγραμματισμό νέων έργων του εμπνευστή της παράταξης «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ», που θα αλλάξουν ριζικά τον τόπο, αλλά και την ψυχολογία των κατοίκων.

Είναι η ώρα που το όμορφο θα συνυπάρχει με το ωφέλιμο. Ευχαριστώ τον κ. Ν. Καραμανωλάκη για την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω σε μια πορεία που έχει νόημα και σκοπό, και που η ποίηση εδώ δεν σταματά… αρχίζει με πράξεις!

ΑΝΝΑ ΤΑΚΑΚΗ ΜΑΡΚΑΚΗ