Ζούμε σε μία εποχή διαβρωμένη από την πτώση των αξιών, την κατάρρευση ιδεολογιών, την αμφισβήτηση των προτύπων, την υποχώρηση συλλογικής δράσης προς όφελος του ατομικισμού και την επιδίωξη εφήμερου κέρδους.

Ζούμε όμως στον τόπο μας και είναι χρέος μας, να τον αναδείξουμε, να σεβόμαστούμε τις παραδόσεις του, να επενδύσουμε στους τομείς Παραγωγής και Εστίασης, να επενδύσουμε στον τουρισμό του.

Οι αγώνες που φέρνουν πραγματικά αποτελέσματα είναι συνδυασμός δύο παραγόντων, εμπειρίας και νέων ιδεών. Η εμπειρία είναι συνήθως προνόμιο των παλιών, το όραμα όμως και οι καινοτόμες ιδέες, είναι «όπλο» της νέας γενιάς. Για να κερδίσουμε το αύριο, χρειάζεται θέληση, γνώση και υπεύθυνη προσπάθεια. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον, τους νέους, την πολιτική. Η Σητεία είναι μία πόλη με προοπτικές ανάπτυξης και ανθρώπους έτοιμους για σημαντικές αλλαγές.

Με όρεξη και θέληση για ανάπτυξη στον τόπο που μεγάλωσα, έχω την τιμή να θέτω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στον Ανεξάρτητο Συνδυασμό «Μαζί στο αύριο» με επικεφαλής τον Νίκο Καραμανωλάκη.
.

Προβατάς Θωμάς