Δήλωση υποψηφιότητας

Ως πολιτικός μηχανικός που δραστηριοποιούμαι για μια σχεδόν 30ετία στην επαρχία μας, είχα την ευκαιρία να συμμετέχω στην υλοποίηση εκατοντάδων ιδιωτικών έργων συμπολιτών μας.
Επίσης, ως ενεργός πολίτης συμμετείχα σε πολλά διοικητικά Συμβούλια συλλόγων όπου και άφησα το στίγμα του χαρακτήρα, των ικανοτήτων και της δυναμικότητάς μου.

Οι καταστροφικές συνέπειες μιας ανύπαρκτης 4ετούς δημοτικής εξουσίας, ειδικά ως προς τον Προγραμματισμό-Σχεδιασμό-Ωρίμανση-Υλοποίηση ουσιαστικών Τεχνικών Έργων και Υποδομών όπου στηρίζεται κυρίως η αναπτυξιακή τροχιά όλης της Περιφέρειας του Δήμου μας ΔΕΝ αφήνει άλλα περιθώρια στασιμότητας, αδράνειας και ανεκτικότητας.

Γι αυτό ΤΏΡΑ, με πολύ ζήλο, διάθεσή, γνώση και τεχνοκρατική εμπειρία συμπληρώνω με την παρουσία μου τον αγώνα του υποψήφιου δημάρχου ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗ αναγνωρίζοντας τη σταθερότητα, τη συνέπεια και την εργατικότητά του στα κοινά.

Με τη δημιουργική δουλειά όλων μας ας οραματιστούμε την πρόοδο που μας ΧΡΩΣΤΑΝΕ αλλά και που πρέπει δυναμικά να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ.

ΟΛΟΙ «ΜΑΖΊ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ»